Rollatordokter Frank de Boer bespreekt het laatste nieuws over
de rollator, het rollatorboek en het rollatorspreekuur.

Lees verder
donderdag 18 Februari 2014

Rollatorchecks in Leidschendam op dinsdag 11 maart

In Leidschendam worden in samenwerking met Medipoint Rollatorexpress, ‘rollatorchecks’ georganiseerd.

Het Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg en het Rode Kruis Leidschendam-Voorburg organiseren in samenwerking met Medipoint Rollatorexpress, ‘rollatorchecks’, waarbij het veilig gebruik van de rollator centraal staat.

De rollator is voor veel ouderen een onmisbaar hulpmiddel. Jaarlijks zijn er echter flink wat valpartijen met een rollator. Een groot deel hiervan is te voorkomen door goede voorlichting en regelmatig onderhoud van de rollator. Er staat een rollatorcheck gepland op dinsdag 11 maart, om 10.00 en 13.30 uur. Locatie: wijkcentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam. Deelname is gratis.

Tijdens de bijeenkomsten krijgen deelnemers voorlichting over gebruik en onderhoud van een rollator. Aan bod komen vragen als: Hoe ga je zitten, lopen of staan met een rollator? Hoe ga je de stoep op en af? Wat is de juiste afstelling van de handvatten? Vervolgens worden de rollators gecontroleerd door de aanwezige rollatorspecialisten. Voor zover mogelijk worden eenvoudige reparaties, aanpassingen en afstellingen ter plekke verricht.

Op 8 april volgt nog een rollatorcheck in het Rode Kruisgebouw in Voorburg.

Deelnemers voor de rollatorcheck in De Plint op 11 maart kunnen zich tot en met 28 februari a.s. opgeven via Rode Kruis Leidschendam-Voorburg, telefoon: 070 - 386 41 66 of e-mail: rollatorcheckrodekruislv@gmail.com. Meer informatie op www.rodekruis.nl/leidschendam-voorburg.

Midvliet


 

Reacties(1)
13 december 2017
20 - smithd741@gmail.com
Vitamin a up way lilly cialis 20 mg online for this shampoo.
 
Laat een reactie achter
Naam
E-mailadres
Reactie
Plaats reactie
Zoeken:
Archief: