Rollatordokter Frank de Boer bespreekt het laatste nieuws over
de rollator, het rollatorboek en het rollatorspreekuur.

Lees verder
donderdag 04 April 2015

Rollatorwerkplaats op bezoek in het “Multatulihuis”.

De rollatorwerkplaats van de Stichting Welzijn Ouderen (SWO) repareert rollators,hier kunt u terecht voor kleine reparaties aan uw rollator. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld kapotte remmen, afstellen van de remmen of een jaarlijkse check van uw rollator. De rollatorwerkplaats gaat één keer per maand op locatie, in één van de seniorencomplexen van Spijkenisse.

Op woensdag 15 april bezoekt de rollatorwerkplaats het Multatulihuis aan de Dr. J.M. den Uyllaan 4-282, 3201 WP Spijkenisse. De Rollatorwerkplaats is aanwezig van 9:00 uur tot 11:30 en kunt u hier terecht voor een kleine reparatie, een afspraak maken hiervoor is niet nodig.

Kosten zijn € 2,50 exclusief eventuele materiaalkosten, wanneer u een SWO-Servicepas heeft betaalt u slechts € 1,50 (excl . materiaal).

Bent u in bezit van een rollator, die in de weg staat of overbodig is geworden? Onze monteurs nemen deze graag mee om de bruikbare onderdelen er af te halen. U kunt hiervoor contact opnemen met de SWO, telefoonnummer (0181) 695 255

www.dichtbij.nl/voorne-putten


 

Reacties(0)
 
Laat een reactie achter
Naam
E-mailadres
Reactie
Plaats reactie
Zoeken:
Archief: