Rollatordokter Frank de Boer bespreekt het laatste nieuws over
de rollator, het rollatorboek en het rollatorspreekuur.

Lees verder
donderdag 04 Mei 2015

Gratis uw rollator laten nakijken

Dinsdag 12 mei houden de BAS en Stichting Welzijn Ouderen Bergen op Zoom een rollatorspreekuur in de Reigershorst, Spieringstraat.

Woensdag 13 mei houden de BAS en Stichting Welzijn Ouderen Bergen op Zoom en TanteLouise-Vivensis een rollatorspreekuur in Zorgcentrum Elisabeth, Gasthuisstraat 4 Halsteren.

Belangstellenden kunnen – gratis – hun rollator laten nakijken en zo nodig opnieuw laten afstellen. Het rollatorspreekuur vindt plaats van 10.00-12.00 uur. Tijdens eerder gehouden spreekuren is gebleken dat veel rollatorgebruikers last hebben van pijnlijke polsen, schouders of rug. Veel van de rollators waren niet goed afgesteld. Ook moest er vaak gesleuteld worden aan de rollators. Het is belangrijk om een rollator regelmatig na te laten kijken. Vooral slecht werkende remmen en vuil tussen de wielen komen nogal eens voor, waardoor het gebruiksplezier sterk achteruit gaat.

Voor meer informatie over het rollatorspreekuur kan men contact opnemen met Monique Verdult van Stichting Welzijn Ouderen, tel. 0164-265946 of per e-mail mverdult@swoboz.nl.

Bergen Op Zoom Bode


 

Reacties(0)
 
Laat een reactie achter
Naam
E-mailadres
Reactie
Plaats reactie
Zoeken:
Archief: